07 / 05 / 2020

Start verkoop fase 1

De eerste 38 woningen gaan op 27 mei 12.00 uur online in verkoop!

De eerste 38 woningen gaan om 27 mei 12.00 uur in verkoop!

Op woensdag 27 mei om 12.00 uur start de online verkoop van de eerste 38 woningen in nieuwbouwproject BijVianen in het jonge dorp Hoef en Haag. Het aanbod is gevarieerd waardoor er altijd een geschikte woning voor jou bij zit: 

  • 5 vrijstaande woningen
  • 14 twee-onder-één-kapwoningen
  • 19 hoek- en tussenwoningen

Alle woningen zijn modern afgewerkt, krijgen een zeer duurzame bodemwarmtepomp en hebben een fantastisch woningontwerp van Schippers Architecten BNA. Vanaf 27 mei 12.00 uur zijn de exacte prijzen per bouwnummer bekend.

Bereid je voor!
Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om een verkoopbijeenkomst te organiseren. Wij zorgen ervoor dat vanaf 27 mei 12.00 uur alle verkoopinformatie op deze website te vinden is en dat de inschrijfmodule geopend is. Per bouwnummer vind je dan alle verkoopstukken zoals de brochure, de technische tekeningen en de prijslijsten.

Wat kan je nu al doen?
Wil je straks inschrijven voor een woning dan heb je een persoonlijk account nodig. Nog geen account? Maak er eenvoudig één aan via de website bij inschrijven. Daarnaast is het verstandig om nu al een financiële haalbaarheidscheck te doen. De haalbaarheidscheck kan je downloaden hier op de website bij Verkoopprocedure.

De inschrijfperiode voor een woning loopt van woensdag 27 mei 12.00 uur tot vrijdag 5 juni 12.00 uur. Neem straks rustig de tijd voor het inschrijven, of je nu als eerste inschrijft of als laatste, dit heeft geen invloed op de toewijzing.