19 / 05 / 2020

De verkoop van fase 1 gaat van start – woensdag 27 mei a.s. 12.00 uur

De eerste 38 woningen gaan in verkoop!

Op woensdag 27 mei a.s. 12.00 uur start de verkoop!

Bijna start de verkoop van de woningen in nieuwbouwplan BijVianen fase 1 in Hoef en Haag. Wij kijken er naar uit, hopelijk jij ook! Zoals beloofd, vertellen wij jou graag hoe het inschrijven in zijn werk gaat volgende week én wat je nu al kunt doen!

Geef jouw voorkeuren door
Je kunt nú al jouw woningvoorkeuren, een top 5, in jouw eigen account op www.bijvianen.nl zetten. Deze top 5 wordt in je account opgeslagen en kan je uiteraard aanpassen als de definitieve verkoopprijzen bekend zijn.

Start verkoop
Vanaf volgende week woensdag (27 mei a.s.) 12.00 uur staan alle verkoopstukken en de verkoopprijzen op de website www.bijvianen.nl. Je kunt dan weer inloggen in jouw eigen account en eventueel woningvoorkeuren aanpassen. Ook vul je een aanvullende vragenlijst in die in je account onder ‘vragenlijsten’ voor je klaarstaat. Het inschrijfproces loopt tot vrijdag 5 juni 12.00 uur. Na deze datum kunnen voorkeuren niet meer aangepast worden. Let er dus op dat je op 5 juni a.s. vóór 12.00 uur je definitieve keuze(s) maakt.

Toewijzing
Uiterlijk dinsdag 9 juni is de uitslag van de toewijzing bekend. Je wordt door De Keizer Smit makelaarshuys ingelicht over de uitslag. Iemand die kan aantonen dat de gewenste woning financieel haalbaar is, krijgt voorrang bij de woning toewijzing. Wij proberen altijd zoveel mogelijk de 1e woningvoorkeur toe te wijzen.