10 / 06 / 2020

BijVianen: het laatste nieuws | Update fase 1 en een kijkje naar fase 2

Toewijzing fase 1
Inmiddels heeft de toewijzing voor de 38 woningen in fase 1 BijVianen plaatsgevonden. Wij hebben 38 kopers erg blij gemaakt en realiseren ons ook dat velen van jullie mogelijk teleurgesteld zijn omdat er op dit moment geen woning beschikbaar is. Graag willen wij iedereen bedanken voor getoonde belangstelling in BijVianen in Hoef en Haag. Met de 38 optanten wordt nu gestart met de verkoop/informatie gesprekken. De bouw van de 1e fase start naar verwachting in het voorjaar 2021.

Reservelijst
Kandidaten die geen woning toegewezen hebben gekregen, plaatsen wij automatisch op de reservelijst. Als er een geschikte woning beschikbaar komt, nemen wij contact met je op!

Fase 2
BijVianen is een nieuwbouwproject van ca. 160 woningen. Na de verkoop van de eerste 38 woningen in fase 1, zijn wij gestart met de werkzaamheden voor fase 2. Inmiddels zijn wij vergevorderd met de stedenbouwkundige opzet en als dat afgerond is, gaat de architect verder met de woningontwerpen.

Blijf ons volgen voor de verkoop van fase 2. Zodra de eerste schetsen beschikbaar zijn, delen wij die als eerst met onze trouwe volgers!