24 / 01 / 2022

Verkoop fase 3 start op 17 februari a.s. om 12.00 uur!

Op donderdag 17 februari 2022 om 12.00 uur start de verkoop van 38 woningen van BijVianen fase 3. Wij kijken er naar uit, hopelijk jij ook! Goed nieuws: wij kunnen je nu al het nieuwe woningaanbod laten zien en vertellen je alvast wat je nu al kunt doen!

BijVianen fase 3 ligt in deelgebied De Erven in Hoef en Haag. Er komen 2 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 24 hoek- en tussenwoningen verdeeld over verschillende types en met bijzondere gevelelementen en dakkapellen: 

  • 2 vrijstaande woningen: type J
  • 12 twee-onder-één-kapwoningen: type K en L
  • 24  hoek- en tussenwoningen: type S, T en M

Vanaf vandaag staat het woningaanbod en de verkoopdocumentatie online en kan je alvast de woningen van jouw voorkeur aangeven. De definitieve verkoopprijzen zijn bekend bij de start verkoop. Waar kies jij voor?

Geef jouw woningvoorkeuren door
Je kunt nú al jouw woningvoorkeuren, een top 10, in jouw eigen account op www.bijvianen.nl zetten. Deze top 10 wordt in je account opgeslagen en kan je uiteraard aanpassen als op donderdag 17 februari a.s. de definitieve verkoopprijzen bekend zijn.

Toets alvast de financiële haalbaarheid
Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel haalbaar is in jouw (of jullie) situatie, geeft je – als er meerdere gegadigden zijn – voorrang bij de woningtoewijzing voor een bouwnummer.