Woningaanbod fase 4B

In Hoef en Haag voel je je direct thuis. De drie wijken in het dorp staan garant voor een eigen sfeer en woningmix. Nieuwbouwproject BijVianen biedt in totaal 160 woningen, verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. Alle woningen in BijVianen fase 1, 2 en 3 zijn verkocht, van fase 4A zijn er nog maar enkele woningen beschikbaar.
In de laatste fase, BijVianen fase 4B, komen er 18 nieuwe koopwoningen in De Erven in diverse types en met veel variatie. Inschrijven voor de woning van jouw voorkeur was mogelijk tot dinsdag 4 juli 2023, 12.00 uur. Heb je alsnog interesse? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars.

De onderstaande situatiekaart geeft de locatie van de 18 woningen van fase 4B (bouwnummer 101 t/m 109 en 116 t/m 124) weer. Het betreft:

 • 2 twee-onder-één-kapwoningen type B
  Woonoppervlaktes van circa 159 m2 tot circa 174 m2 | Prijzen vanaf € 670.000,- v.o.n.
 • 6 twee-onder-één-kapwoningen type C
  Woonoppervlakte circa 152 m2 | Prijzen vanaf € 640.000,- v.o.n.
 • 6 hoek- en tussenwoningen type E
  Woonoppervlaktes van circa 148 m2 tot circa 175 m2 | Prijzen vanaf € 520.000,- v.o.n.
 • 6 hoek- en tussenwoningen type F
  Woonoppervlaktes van circa 119 m2 tot circa 121 m2 | Prijzen vanaf € 429.000,- v.o.n.

Extra duurzaam
De 18 woningen van fase 4B zijn extra duurzaam door de toepassing van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, triple glas en goede isolatie waardoor je lage energielasten hebt en veel wooncomfort (vloerverwarming én vloerkoeling) ervaart. In deze fase ontwikkelen wij nog duurzamer dan de standaard eisen. De woningen worden standaard op basis van de ENG (Energie Neutraal Gebouw) eisen ontwikkeld. De energie die nodig is voor de standaard energie-installaties van de woning (het gebouwgebonden energiegebruik) wordt teruggewonnen door de woning zelf en zal op jaarbasis nul zijn.

Deze afbeelding betreft de situatiekaart van fase 4B. Klik op de afbeelding om de bouwnummers van fase 4A en fase 4B op de kaart te bekijken.

Start verkoop

De start verkoop van BijVianen fase 4B vond op dinsdag 27 juni 2023 van 18.00-19.30 uur plaats in De Keuken in Hoef en Haag (Lekstraat 38). Tijdens deze bijeenkomst was er de gelegenheid om banners te bekijken, de brochure op te halen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, makelaars, architect en Rabobank. Vanaf de start verkoop zijn op de website via de woningselector onder andere de situatiekaart, de exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden per bouwnummer te bekijken. Inschrijven voor de woning(en) was mogelijk tot dinsdag 4 juli 2023, 12.00 uur.

Heb je alsnog interesse voor een bouwnummer? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars.

18 woningen in landelijke architectuurstijl

Ook voor fase 4B heeft Schippers Architecten BNA uit Den Haag de woningen ontworpen in een landelijke en moderne architectuurstijl. Fase 4B bevindt zich aan de noordwestzijde van Hoef en Haag op de overgang van ‘centrumdorps wonen’ en ‘buiten wonen’. Het Dorpshart en De Erven worden van elkaar gescheiden door een binnengracht met kade en oever. De onderstaande impressies geven je een beeld van het aanbod van fase 4B.

Woningtype B:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 22128_Erven_II_Type_B_ZH-verkleind-voor-web-890x1024.jpg

Woningtype C:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 22128_Erven_II_Type_C_ZH-verkleind-voor-web-1024x678.jpg

Woningtype E:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 22128_Erven_II_Type_E_ZH-verkleind-voor-web-1024x592.jpg

Woningtype F:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 22128_Erven_II_Type_F_ZH-verkleind-voor-web-1024x589.jpg

Aansprekende architectuur

Niet alleen de woningmix is gevarieerd, ook de architectuur is divers, past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. De woningen hebben een eigen karakter en zijn voorzien van unieke elementen zoals pergola’s, erkers en dakkapellen. Door het toepassen van verschillende materialen en bijzondere metselwerk reliëfs, krijgen de woningen een rijke en eigentijdse uitstraling. Iedere woning heeft een eigen identiteit en ieder straatbeeld toont samenhang in een natuurlijke omgeving.

Slim parkeren

De beleving van de groene en waterrijke ruimte staat in de hoofdrol. Zonde om dat mooie uitzicht te belemmeren. Wie de auto niet kan parkeren op eigen terrein maakt daarom gebruik van kleine parkeerterreinen. Letterlijk om de hoek en uit het zicht. Uitkijken over natuur in plaats van over auto’s: daar is over nagedacht.

Duurzaam en innovatief

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/ vloerkoeling, goede luchtdichting, triple glas (hr +++) en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Je bent helemaal klaar voor de toekomst.