https://bijvianen.nl/wp-content/uploads/2020/02/shutterstock_135082805.jpg

Check jouw financiële mogelijkheden

Een volledige ingevulde zekerheidsstelling die aantoont dat een woning in BijVianen fase 3 haalbaar is of wat maximaal financieel haalbaar is in jouw of jullie situatie, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing.

Toets alvast de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel haalbaar is in jouw (of jullie) situatie, geeft je – als er meerdere gegadigden zijn – voorrang bij de woningtoewijzing voor een bouwnummer. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier uploaden in de digitale inschrijfmodule. 

Ook de Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 12 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij BijVianen fase 3. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Kim Ardon, Martin de Ruiter of Debbie de Jong. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via fm.nl.nieuwbouw.Nieuwbouwteam@rabobank.com of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.
* Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/hypotheek

Voor meer informatie over dit onderwerp kan je contact opnemen met de Rabobank of één van de onderstaande makelaars.