https://bijvianen.nl/wp-content/uploads/2020/02/shutterstock_135082805.jpg

Nieuwsbrief

Meld je vandaag nog vrijblijvend aan voor nieuws over nieuwbouwproject BijVianen. Het verkoopteam houdt je dan regelmatig met nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra de verkoop start ben je de eerste die het weet!

De verkoop van fase 1 staat gepland in juni 2020!

Gegevensverwerking

Om nieuwsbrieven over BijVianen en andere eventueel voor jou interessante nieuwbouwprojecten aan je te kunnen versturen, verwerken wij de door jou ingevulde gegevens met jouw toestemming en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zo kunnen we contact leggen via e-mail (je telefoonnummer mag maar hoeft niet ingevuld te worden), zien we waar belangstellenden vandaan komen, krijgen we inzicht in welk(e) woningtype(s) je interesse hebt (voor ons is dit prettig maar aangeven is niet verplicht) en kunnen we vóór en tijdens de voortgang van het nieuwbouwproject onze marketing, communicatie en advertentiemiddelen op ingevulde gegevens afstemmen. Onze makelaars en marketingpartners die deze gegevens ontvangen, verwerken deze informatie namens ons en volgens de actuele wetgeving. In onze privacy statement lees je onder andere hoe wij omgaan met door jou aangeleverde persoonlijke gegevens.

Wijzigingen

Wil je tussentijds je gegevens inzien of wijzigen, of wil je geen nieuwsbrieven meer in je mailbox? Dit kun je eenvoudig regelen door onderin de nieuwsbrief te klikken op ‘wijzigen voorkeuren’ of ‘afmelden’. Wij wijzigen dan je gegevens of verwijderen deze uit onze bestanden.