Verkoopprocedure

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning BijVianen? Meld jezelf dan aan voor de nieuwsbrief. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws! In het stappenplan hieronder lees je wat je nog meer kunt doen om je vast goed voor te bereiden voor straks als de verkoop van start gaat!

Update: alle woningen in fase 1 zijn toegewezen. Fase 2 is in voorbereiding! Blijf ons volgen.

Interesse in de woningen in fase 1? Neem contact met ons op om te vragen of er kandidaten afgevallen zijn waardoor mogelijk toch jouw droomwoning beschikbaar komt.

click

Interesse in een woning BijVianen?
Bereid je dan vast voor!

In vier stappen wegwijs in de verkoopprocedure

Stap 1

Als eerste stap kun je jezelf als belangstellende aanmelden om op de hoogte te worden gehouden over BijVianen. Vul hiervoor jouw gegevens in bij Nieuwsbrief. Sta je ingeschreven dan ontvang je regelmatig een nieuwsbrief van ons over de voortgang BijVianen. De woningtypes fase 1 staan allemaal online. Je kunt jouw top 5 doorgeven via jouw persoonlijke profiel/account. Als jouw droomwoning vrijkomt, nemen wij contact met je op. De woningen van fase 2 worden nu verder ontworpen, zodra ze online staan, laten wij het jou weten zodat je jouw favoriete woning kunt uitzoeken.

Stap 2

Goed voorbereid inschrijven straks bij de start van de verkoop? Doe een financiële haalbaarheidscheck! Download (en print) de check hieronder. De ingevulde haalbaarheidscheck kun je als de verkoop start, uploaden in de inschrijfmodule (hierover ontvang je als de verkoop start meer informatie!). Een haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing. Vragen hierover? Neem dan contact op met De Keizer Makelaarsgroep.

Stap 3

Als de verkoop gestart is, kun je inschrijven voor een woning.  Fase 2 is in voorbereiding. Zodra de verkoop bijna van start gaat, lees je hier hoe je kunt inschrijven.

Stap 4
Heb je een woning toegewezen gekregen dan word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Wij nemen alles met je door over jouw woning BijVianen zoals alle technische details van de woning, de gewenste kopersopties en de voorlopige planning.

 

click