https://bijvianen.nl/wp-content/uploads/2020/02/shutterstock_135082805.jpg

Woningaanbod fase 4A – VERKOCHT

Wie in Hoef en Haag is geweest, is al snel verkocht. Je voelt je er meteen thuis. De drie wijken in het dorp staan garant voor een eigen sfeer en woningmix. Nieuwbouwproject BijVianen biedt in totaal 160 woningen, verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. In fases worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen, uitvoeringen en naar keuze met diverse opties gerealiseerd.

Het woningaanbod van fase 4A, bestaat uit 25 extra duurzame woningen. Deze woningen zijn verkocht. Hieronder lees je meer over deze woningen.

Fase 4A - verkocht

Alle woningen in BijVianen fase 1, 2, 3 en 4 zijn verkocht. In BijVianen fase 4A worden 25 nieuwe koopwoningen in Het Dorpshart en in De Erven gerealiseerd, in diverse types en met veel variatie. De onderstaande situatiekaart geeft de locatie van de 25 woningen van fase 4A weer. Het betreft:

 • 2 vrijstaande woningen type A
  Woonoppervlakte circa 186 m2
 • 6 twee-onder-één-kapwoningen type B | C | D
  Woonoppervlaktes van circa 148 m2 tot circa 174 m2
 • 12 hoek- en tussenwoningen type G | H | J | K
  Woonoppervlaktes van circa 115 m2 tot circa 176 m2
 • 5 tussenwoningen type L – KoopStart*
  Woonoppervlakte circa 91 m2

* Download hier de brochure over kopen met KoopStart.

De 25 woningen van fase 4A zijn extra duurzaam door de toepassing van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, triple glas en goede isolatie waardoor je lage energielasten hebt en veel wooncomfort (vloerverwarming én vloerkoeling) ervaart. In deze fase ontwikkelen wij nog duurzamer dan de standaard eisen. De woningen worden standaard op basis van de ENG (Energie Neutraal Gebouw) eisen ontwikkeld. De energie die nodig is voor de standaard energie-installaties van de woning (het gebouwgebonden energiegebruik) wordt teruggewonnen door de woning zelf en zal op jaarbasis nul zijn.


Klik op de situatiekaart om de informatie per bouwnummer te bekijken.

Bijeenkomst start verkoop

De bijeenkomst voor de start verkoop van BijVianen fase 4A vond plaats op donderdag 30 maart a.s. van 17.00-19.00 uur in De Keuken in Hoef en Haag (Lekstraat 38). Tijdens deze informatiebijeenkomst was er de gelegenheid om banners te bekijken, de brochure op te halen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, makelaars, architect en Rabobank.

25 woningen in landelijke en moderne architectuurstijl

Ook voor fase 4A heeft Schippers Architecten BNA uit Den Haag de woningen ontworpen in een landelijke en moderne architectuurstijl. Fase 4A bevindt zich aan de noordwestzijde van Hoef en Haag op de overgang van ‘centrumdorps wonen’ en ‘buiten wonen’. Het Dorpshart en De Erven worden van elkaar gescheiden door een binnengracht met kade en oever. De onderstaande impressies geven je alvast een beeld van het aanbod van fase 4A.

Woningtype A:

Woningtype B:

Woningtype C:

Woningtype D:

Woningtype G:

Woningtype H:

Woningtype J:

Woningtype K en L:

Aansprekende architectuur

Niet alleen de woningmix is gevarieerd, ook de architectuur is divers, past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. De woningen hebben een eigen karakter en zijn voorzien van unieke elementen zoals pergola’s, erkers en dakkapellen. Door het toepassen van verschillende materialen en bijzondere metselwerk reliëfs, krijgen de woningen een rijke en eigentijdse uitstraling. Iedere woning heeft een eigen identiteit en ieder straatbeeld toont samenhang in een natuurlijke omgeving.

Slim parkeren

De beleving van de groene en waterrijke ruimte staat in de hoofdrol. Zonde om dat mooie uitzicht te belemmeren. Wie de auto niet kan parkeren op eigen terrein maakt daarom gebruik van kleine parkeerterreinen. Letterlijk om de hoek en uit het zicht. Uitkijken over natuur in plaats van over auto’s: daar is over nagedacht.

Duurzaam en innovatief

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/ vloerkoeling, goede luchtdichting, triple glas (hr +++) en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Je bent helemaal klaar voor de toekomst.