14 / 04 / 2023

Toewijzing woningen fase 4A

De inschrijving voor de verkoop van BijVianen fase 4A is vanaf dinsdag 11 april 12.00 uur gesloten. Graag willen wij de inschrijvers bedanken voor getoonde belangstelling. Aangezien er meer belangstelling is getoond dan dat er bouwnummers beschikbaar zijn, hebben wij helaas ook mensen moeten teleurstellen. 

Uitslag van de toewijzing
Inmiddels heeft de toewijzing van de 25 woningen plaatsgevonden en zijn alle inschrijvers over de uitslag geïnformeerd. De komende weken worden de verkoop-/ informatiegesprekken gestart met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen.

Reservelijst
De inschrijvers die in eerste instantie geen woning toegewezen hebben gekregen, plaatsen wij automatisch op de reservelijst. De praktijk wijst uit, dat ook reservekandidaten alsnog kans maken op een woning. Indien een kandidaat besluit niet tot aankoop over te gaan, zal dit bouwnummer onder de reservekandidaten worden toegewezen. Mocht je alsnog een woning toegewezen krijgen, dan word je telefonisch door één van de betrokken projectmakelaars benaderd. 

Actueel aanbod
De beschikbaarheid van de woningen is ‘live’ te volgen op de klikbare situatiekaart. Heb je je niet ingeschreven voor een woning van BijVianen fase 4a, maar alsnog interesse in het nieuwbouwproject? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars!