https://bijvianen.nl/wp-content/uploads/2020/02/shutterstock_135082805.jpg

Nieuwbouw Utrecht

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht, maar vind je het woningaanbod in de stad te beperkt, te duur of lukt het maar niet om de nieuwbouwwoning van je dromen te vinden? Overweeg dan eens om buiten de stadsgrenzen te kijken. Nieuwbouwproject Bij Vianen ligt in het jonge dorp Hoef & Haag naast Vianen. Hier is het goed wonen in een prachtige natuurrijke omgeving met alle voorzieningen op een steenworp afstand. We nodigen je graag uit om eens een kijkje in dit dorp te nemen. Wedden dat je zo verkocht bent?

Nieuwbouwproject provincie Utrecht

Hoef en Haag, in de provincie Utrecht, is een snelgroeiend dorp bij Vianen. Je vindt er een spannende mix van verschillende karakteristieke nieuwbouwwoningen verspreid over drie wijken. In 2016 zijn de eerste woningen gebouwd en inmiddels wonen er zo’n 800 mensen. Het inwonersaantal neemt met de komst van nieuwbouwproject Bij Vianen de komende jaren verder toe. Na afronding van het project bestaat het dorp uit circa 1.800 woningen.

click

Goed wonen in een prachtige
natuurrijke omgeving

Nieuwbouwwoningen regio Utrecht

Bij Vianen bestaat uit een gevarieerde selectie woningtypen. Het woningaanbod bestaat uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Hierdoor is dit nieuwbouwproject in Utrecht geschikt voor starters, (jonge) gezinnen, doorstromers en senioren. Daarnaast wordt een gedeelte van het woningaanbod beschikbaar gesteld voor de sociale koopmarkt.

Nieuwbouwproject Vianen - BijVianen

Nieuwbouwproject omgeving Utrecht

Bij Vianen ligt lekker centraal. Binnen 20 autominuten sta je midden in het bruisende centrum van Utrecht. Daarnaast ben je ook binnen een mum van tijd op de A2 en de A27. Ideaal wanneer je werkt in een van de omliggende steden.

De voordelen van Bij Vianen

  • Nieuwbouwwoningen dicht bij Utrecht, Vianen en Nieuwegein
  • Modern landelijke architectuur
  • Duurzame woningen
  • Groene waterrijke omgeving
  • Centraal gelegen dicht bij alle uitvalswegen
click

Binnen 20 min sta je
in het bruisende Utrecht

Nieuwbouwproject Utrecht

Wil je niets missen van nieuwbouwproject Bij Vianen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het woningaanbod, inschrijfmomenten en het laatste nieuws. Bekijk ook onze woningenpagina voor het meest actuele woningaanbod. Heb je nog een vraag over dit nieuwbouwproject of wil je meer informatie over een woningtype? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.