22 / 02 / 2024

Bouw gestart – verwachte oplevering medio 2025

De bouw van BijVianen fase 4 in Hoef en Haag is gestart, de verwachte oplevering van de woningen is medio 2025. Er zijn nu nog maar twee woningen te koop. Op een prachtige plek in De Erven, vlak bij de sierlijke meander, met een uitkijk op het park of de kade, zijn de 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 𝗵𝗼𝗲𝗸𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 van bouwnummer 107 en 118 nog beschikbaar. De breedte en diepte van de kavels zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten in de tuin!

Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 189 m2, een zeer fraaie ruime dwarskap, een uitbouw van 2,4 meter en een aangebouwde berging met de afmetingen van een garage. De moderne keuken met Siemens apparatuur en de Villeroy & Boch badkamer zijn bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de woningen en neem bij interesse contact op met Goed Makelaars of De Keizer Makelaarsgroep.

𝘋eze 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦𝘶𝘳𝘪𝘮𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘷𝘢𝘯 1,2 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘪.𝘱.𝘷. 2,4 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘳