15 / 03 / 2020

Verkoop fase 1 start dit voorjaar!

Ben jij op zoek naar een moderne nieuwbouwwoning, centraal in Nederland en voorzien van alle gemakken van deze tijd? Meld je dan aan voor BijVianen.

Verkoop fase 1 in mei!

De eerste 38 woningen gaan dit voorjaar in verkoop!

BijVianen ligt in de piepjonge gemeente Hoef en Haag, naast Vianen. Steden als Utrecht en Nieuwegein liggen binnen handbereik.  Om maar eens te noemen: Nieuwegein bereik je in 10 minuten, Utrecht in 24 minuten en ook Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven bereik je in 50 minuten. Maar natuurlijk vind je ook alle voorzieningen in Vianen en in Hoef en Haag komen snel steeds meer scholen en winkels. BijVianen heeft dé ideale ligging.

In fase 1 wordt een breed en mooi gevarieerd aanbod voorbereid en naar verwachting start dit voorjaar de verkoop al! Je kunt straks kiezen uit rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande villa’s.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wij houden jou als eerste op de hoogte!
Tip: Zorg dat je goed voorbereid en weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Op de pagina verkoopprocedure staat een financiële-haalbaarheidscheck voor je klaar. Deze kan je nu al laten invullen door een hypotheekadvsieur (naar keuze).