30 / 06 / 2023

Woningtype E1, zeer ruime hoekwoning met dwarskap

De twee hoekwoningen type E1 van BijVianen fase 4B hebben een fraaie dwarskap en afmetingen die vergelijkbaar zijn met een zeer ruime twee-onder-één-kapwoning. De woonoppervlakte is maar liefst circa 175 m2 en het perceeloppervlakte circa 302 m2. De woningen liggen in de landelijke woonsfeer van De Erven. De uitstraling in het levendige straatbeeld laat niets te wensen over: diverse gevelelementen en dakkapellen sieren de woonblokken, de woningen zijn stuk voor stuk uniek.
Deze woningen zijn standaard voorzien van een oprit met pergola en een aangebouwde berging met de afmetingen van een garage. Via de entree kom je in de ruime woonkamer met de complete, moderne keuken met Siemens apparatuur. Op de royale eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De tweede verdieping is naar wens zelf in te delen. Jouw ideale woning, aan alles is gedacht!

Kom meer te weten over dit woningtype en neem een kijkje op de website.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Goed makelaars of De Keizer Makelaarsgroep.