03 / 07 / 2023

Woningtype B en C: prachtige twee-onder-één-kapwoningen, vlak bij de sierlijke meander

Grijp nog snel je kans en schrijf je in voor de allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen, type B en C, van nieuwbouwproject BijVianen fase 4B. De woningen liggen in De Erven, vlak bij de sierlijke meander en de kade. Ze krijgen een fijne U-vormige plattegrond waardoor je zowel een grote living als een heerlijke leefkeuken kunt creëren. De complete, moderne keuken met Siemens apparatuur is inclusief. Naar wens kan de begane grond nog verder worden uitgebreid met een uitbouw aan de achterzijde. Type B is in de basis iets breder dan type C, maar ook type C betreft een royale twee-onder-één-kapwoning.

Diverse woningen hebben op de begane grond aan de voorzijde een grote erker. De erker geeft nog meer sfeer en licht in de woning. Op de eerste verdieping van de twee-onder-één-kapwoningen liggen, aan de ruime overloop, drie slaapkamers en een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. De woningen zijn standaard voorzien van een lange oprit met een pergola en een aangebouwde berging, met de afmetingen van een garage. De oprit van woningtype B biedt zelfs plaats aan twee auto’s. De twee-onder-één-kapwoningen hebben door de diversiteit in ontwerp zeer veel karakter en bieden voor elk wat wils.

Kom meer te weten over deze woningtypes, neem een kijkje op de website en schrijf je nog snel in. Je kunt je tot 𝗱𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟰 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝟭𝟮.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻:

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Goed makelaars of De Keizer Makelaarsgroep.

Woningtype B:

Woningtype C: