07 / 07 / 2023

Toewijzing woningen fase 4B

De inschrijving voor de verkoop van BijVianen fase 4B is vanaf dinsdag 4 juli 2023, 12.00 uur gesloten. Inschrijvers, bedankt voor getoonde belangstelling! Er is meer belangstelling getoond dan dat er bouwnummers beschikbaar zijn, hierdoor hebben wij helaas ook mensen moeten teleurstellen. 

Uitslag van de toewijzing
De toewijzing van de 18 woningen heeft plaatsgevonden en alle inschrijvers zijn over de uitslag geïnformeerd. De komende weken worden de verkoop-/ informatiegesprekken gestart met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen.

Reservelijst
De inschrijvers die in eerste instantie geen woning toegewezen hebben gekregen, worden automatisch op de reservelijst geplaatst. De praktijk wijst uit, dat ook reservekandidaten alsnog kans maken op een woning. Als een kandidaat besluit niet tot aankoop over te gaan, zal dit bouwnummer onder de reservekandidaten worden toegewezen. Mocht je alsnog een woning toegewezen krijgen, dan word je telefonisch door één van de betrokken projectmakelaars benaderd. 

Actueel aanbod
De beschikbaarheid van de woningen is ‘live’ te volgen op de klikbare situatiekaart. Heb je je niet ingeschreven voor een woning van BijVianen fase 4B, maar alsnog interesse in het nieuwbouwproject? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaars!